Mikä on voimaluenta?

Voimaluenta on henkilökohtainen viesti, jonka saat tähän hetkeen kannustamaan Sinua elämäntilanteessasi. Se tuo luottamusta tulevaisuuteen ja haasteiden kohtaamiseen. Se voi olla muutaman rivin mittainen tai yli sivun pituinen viesti riippuen siitä, mitä tällä hetkellä tarvitset. Voimaluenta on tarkoitettu vahvistamaan uskoa ja toivoa hetkinä, jolloin jokin asia askarruttaa Sinua. Voimaluenta tukee ja kannustaa, tuo iloa ja auttaa jaksamaan. Se ei ole ennustus vaan kannustus eikä se annan ohjeita, miten toimia elämässä. Se voi kuitenkin paljastaa sinulle toiveitasi tai sisäisiä vahvuuksiasi, jotka olet ehkä unohtanut.

 

Saadaksesi voimaluennan, lähetä yhteystietosi ja viestisi sivun lopussa olevan tilauslomakkeen kautta. Saat ohjeet maksun suorittamiseksi sähköpostiisi. Kun olet maksanut laskun ja olemme saaneet maksun, alamme valmistella luentaasi. Saat voimaluennan antamaasi sähköpostiosoitteeseen pdf-muodossa.

 

Huom. Voimaluenta on henkilökohtainen. Mikäli haluat tilata voimaluennan jollekulle toiselle, on Sinun pyydettävä häneltä lupa siihen.

 

Asiakkaiden kommentteja voimaluennasta:

 

Voimaluennan hinta 25 eur (sis. ALV 10 %).
Tiedustele muiden palvelujen hintoja tilauslomakkeen kautta.

Tilauslomake