Tilaa voimaluenta

Voimaluenta on henkilökohtainen viesti, jonka saat tähän hetkeen kannustamaan Sinua elämäntilanteessasi. Se tuo luottamusta tulevaisuuteen ja haasteiden kohtaamiseen. Se voi olla muutaman rivin mittainen tai yli sivun pituinen viesti riippuen siitä, mitä tällä hetkellä tarvitset. Voimaluenta on tarkoitettu vahvistamaan uskoa ja toivoa  vaikeinakin hetkinä tai silloin, kun jokin asia askarruttaa Sinua. Voimaluenta tukee ja kannustaa, tuo iloa ja mielihyvää sekä auttaa jaksamaan. Se ei ole ennustus vaan kannustus eikä se annan ohjeita, miten toimia elämässä. Luennan voit tilata suomeksi tai englanniksi.

 

Saadaksesi voimaluennan, lähetä yhteystietosi ja viestisi sivun lopussa olevan tilauslomakkeen kautta. Saat ohjeet maksun suorittamiseksi sähköpostiisi. Kun olet maksanut laskun ja olemme saaneet maksun, alamme valmistella luentaasi. Saat voimaluennan antamaasi sähköpostiosoitteeseen pdf-muodossa.

 

Huom. Voimaluenta on henkilökohtainen. Mikäli haluat tilata voimaluennan jollekulle toiselle, on Sinun pyydettävä häneltä lupa siihen.

 

Luennan kirjoittaa joko Pia Pulkkinen tai Harri Saarinen (Harpin Oy).

 

Asiakkaiden kommentteja voimaluennasta:

 

Voimaluennan hinta 25 eur (sis. ALV 10 %).
Tiedustele muiden palvelujen hintoja tilauslomakkeen kautta.

Tilauslomake