Puhelinpalvelu

Numero 0700 84 600 (1,73 eur/min + ppm) on tukea tarjoava puhelinkuuntelijan palvelu, johon voit soittaa asiassa kuin asiassa myös nimettömänä. Kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

 

Palvelu on ennen kaikkea kuuntelupalvelu, jossa soittaja voi kertoa asioistaan, näkemyksistään, peloistaan, iloistaan, onnistumisistaan tai epäonnistumisistaan, suruistaan, ongelmistaan jne. Kuuntelija toimii tukena elämän erilaisissa tilanteissa.

 

Palvelu ei tarjoa terapiaa tai valmiita ratkaisuja vaan läsnäolevan kuuntelijan, jolle voi purkaa ajatuksiaan, jonka kanssa keskustella tai selkiyttää ajatuksia sekä etsiä tarvittaessa uutta suuntaa. Keskusteluavun kautta voit saada uusia näkökulmia asioihin. Kuuntelija voi myös kannustaa sinua toteuttamaan asioita, joihin tarvitset tukea.

 

Usein oman asian tai ongelman kertominen jollekulle toiselle saattaa selkiyttää ajatuksia ja näkemystä tilanteesta, jolloin asia ratkeaa ilman, että kuuntelijan tarvitsee varsinaisesti ohjata soittajaa.

 

Palvelu sopii myös silloin, kun et uskalla kertoa asiaasi kenellekään tai olet yksin eikä sinulla ole ketään kenelle kertoa asiasi. Palveluun voi soittaa itkuisena tai vihaisena, sillä tunteita täytyy voida purkaa. Keskustelemalla mieliala tasoittuu ja pahin liikutus tai kiukunpurkaus menee ohi. Kuuntelija voi myös ehdottaa keinoja, joilla kohdata tunteita, mikäli kaipaat siihen ohjeistusta.

 

Kuuntelija antaa tilaa Sinulle kertoa asiasi, ei tuomitse näkemyksiäsi tai ajatuksiasi. Kuuntelija on läsnä Sinun asiallesi. Saat soittaa sellaisena kuin olet ja kertoa asiastasi sen, mitä haluat tuoda esiin. Kuuntelijan kanssa voi keskustella aiheista, hän voi toimia peilinä ajatuksillesi ja tarvittaessa antaa vaihtoehtoisia näkemyksiä tai ohjata uuteen suuntaan. Kaikkein tärkeintä on, että Sinun tarpeesi tulee jollain tavalla kohdattua ja koet tulleesi kuulluksi.

 

Kuuntelija voi tarvittaessa suositella soittajalle ammattiavun piiriin siirtymistä tai rikosasioihin liittyvissä tapauksissa yhteydenottoa viranomaistahoihin. Vastuu on kuitenkin soittajalla. Kuuntelija voi tukea ja kannustaa hakeutumista asianmukaisen palvelun piiriin. On tilanteita, jolloin puhuminen toimii ensiapuna tai jälkihoitona, mutta asiaa tulee käsitellä myös muiden tahojen kanssa.

 

Huom. EU-säännösten vuoksi voit puhua yhden puhelun aikana korkeintaan 50 euron edestä ja kuukaudessa voit soittaa maksullisiin numeroihin maksimissaan 300 euron edestä. Kun nuo rajat ylittyvät, puhelu katkeaa. Tämä palvelu on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

 

Mikäli olet kiinnostunut henkisen elämäsi kehittämisestä, oman intuitiosi ja sisäisen hyvinvointisi löytämisestä tai kaipaat ryhmälle/yritykselle rentoutumiseen ja meditaatioon liittyviä harjoituksia, voit lukea näiltä sivuilta muista tarjoamistani palveluistani. Tarjoan myös palveluja, jotka sopivat eri ikäisille ihmisille. Esimerkiksi hiljentyminen voi sopia päiväkotiin, kouluihin, kerhoihin tai harrasteryhmiin yhtä hyvin kuin työpaikoille.

 

Ota rohkeasti yhteyttä,

 

Kuuntelen Sinua