Tilaa ohjausta

Ohjaus sopii henkilöille tai ryhmille, jotka kaipaavat keinoja rauhoittumiseen, stressin-, mielen- tai elämänhallintaan. Rauhoittuminen voi tarkoittaa keinojen löytämistä nykyisen elämän tai ryhmätilanteen rauhoittamiseksi tai helpottamaan muutosvaihetta. Ohjaus sopii eri ikäisille päiväkoti-ikäsistä aikuisiin. Etenemme askel kerrallaan yksilön tai ryhmän tarpeet ja ikäryhmän taidot huomioiden.

 

Välineinä toimivat mm. mindfulness tai meditaatiotekniikat, jotka tukevat elämänhallintaa, lisäävät kehon tuntemusta, omien rajojen tunnistamista, kehon ja mielen toiminnan yhteyden ymmärtämistä, keinoja selviytyä vaikeasta elämän- tai työtilanteesta. Keinot voivat toimia johdatuksena henkistä kehitystä etsivälle ja ajatuksia selkiyttävänä keskustelutuapuna. Lapsille suunnatuissa harjoituksissa käytetään apuna leikkimielisyyttä. Meditaatioharjoitukset ja luovat harjoitteet sopivat kaiken ikäisille.

 

Ohjaus voi tapahtua henkilökohtaisina tapaamisina tai ryhmille suunnattuina tapaamisina tai tilaisuuksina. Palvelun voi saada Skypen tai Whatsappin kautta tai se voidaan järjestää sovitussa paikassa. Esimerkiksi stressinhallintaryhmiä voidaan järjestää yrityksesi tiloissa.  Sään salliessa voimme tehdä meditatiivisia kävelyjä ulkoilmassa ja rauhoittua luonnon helmassa. Pyrimme löytämään keinot, jotka parhaiten sopivat juuri Sinun tai ryhmäsi tarpeisiin ja tavoitteisiin.

 

Henkilökohtaiset tapaamiset voivat olla noin 20 – 55 min jaksoja kerrallaan ja niistä voi muodostua sarja, jonka aikana käydään läpi tarpeesi ja toiveesi, luodaan suuntaviivoja tulevaisuuteen ja harjoitellaan menetelmiä, jotka tukevat toiveitteisi mukaan selviytymistäsi arjessa, jossain tietyssä tilanteessa tai henkisellä polulla.

 

Ryhmätapaamisten kesto voidaan neuvotella ryhmän tarpeiden mukaan. Tapaamiset voivat olla stressinhallintaan, keskittymiskyvyn lisäämiseen tms. tähtäävien menetelmien harjoittelua mindfulnessin ja meditaation pohjalta.

 

Ensimmäisessä tapaamisessa/keskustelussa selvitetään toiveet ja tavoitteet sekä ryhmissä luodaan ryhmän yhteiset pelisäännöt. Sen jälkeen varataan tapaamisia joko säännöllisesti tai tarvittaessa. Kunkin tapaamisen kestoa voidaan muokata lyhyemmäksi tai pidemmäksi, jolloin myös hinta sovitaan sen mukaisesti.

 

Ohjauksessa käytetään erilaisia menetelmiä asiakkaan tai asiakkaiden tilanteen ja tarpeiden mukaan mm. ratkaisukeskeisen psykologian keinoja, meditaatio– ja mindfulness-tekniikoita, luovia harjoitteita sekä joogaa tai muita vastaavia keholle lempeitä harjoitteita. Harjoitteita tehdään yhdessä ja omatoimisesti kotitehtävinä. Palvelu ei ole terapiaa. Voit lukea taustastani ja menetelmistäni mm. sivulta palvelut.

 

Ohjaustoiminnan ja meditaatioiden lisäksi voit  tiedustella mahdollisuutta energiahoitoon, mikäli se sopii maailmankatsomukseesi. Energiahoito luetaan uskomushoitoihin, mutta monet ihmiset kertovat saaneensa niiden avulla helpotusta erilaisiin vaihvoihin, kipuihin tai mielialan kohentumiseen.

 

Kaikessa toiminnassa asiakas on itse vastuussa omasta harjoittelustaan ja kehityksestään. Ohjaajan tarkoituksena on tarjota keinoja, tukea ja kannustustaa haastavienkin tilanteiden yli. Muutoksia niin mielen kuin kehon tuntemuksessa voi tapahtua nopein harppauksin tai hyvinkin hitaasti. Usein muutoksia haettaessa on varauduttava kärsivällisyyteen ja tavoitteeseen on sitouduttava pitkäjänteisesti. Mitään ei kuitenkaan ole pakko tehdä. Aina voi soveltaa harjoituksia tai pitää taukoa ja palata niihin uudelleen, kun se tuntuu sopivalta.

 

Aika varataan ja maksetaan etukäteen. Ryhmien osalta voidaan sopia, laskutetaanko jokaiselta osallistujalta erikseen vain suoritetaanko koko ryhmän maksu kerralla. Tilaus tehdään alla olevan tilauslomakkeen kautta. Tilausvahvistus ja maksuohjeet tulevat sähköpostilla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat myös tarkemmat yhteystiedot sähköpostilla. Kaikille osapuolille sopiva aikataulu (päivä ja kellonaika) voidaan sopia sähköpostitse. Maksu suoritetaan pankin kautta etukäteen.

 

Neuvottele hinnasta ottamalla yhteyttä ja lähettämällä yhteystietosi. Huom. keskustelun kestoa voidaan muokata tarpeen mukaan, jolloin myös hinta vaihtelee sen mukaisesti. Mikäli olet työtön, eläkkeellä tai muuten heikossa taloudellisessa tilanteessa, otamme tilanteesi huomioon.

Tilauslomake

Tilatessasi ehdota Sinulle sopivia ajankohtia palvelulle (esim. maanantai-iltapäivät klo 14 jälkeen, lauantaiaamut klo 10-12 jne.) Palvelun ajankohta noudattaa Suomen aikoja (Greenwich +2 hours)