Palvelut

Pia Pulkkinen

VTM, BSc Psychology (single honours)

Opintoni koostuvat psykologian, valtio- ja sosiaalitieteiden opinnoista. Olen suorittanut mindfulness CFM®–ohjaajakoulutuksen perusosan, liikunnanohjauksen kursseja (C-perus- ja lajiosat), ratkaisukeskeiseen katsantotapaan perustuvan pienryhmäohjaajakurssin sekä vaihtoehtoisista hoitomuodoista ThetaHealing-, henkiparannus- ja energiahoitajakurssit. Olen Feng Shui -konsultti sekä osallistunut henkilökohtaiseen terapiaan, meditaatio- ja mentaalivalmennukseen.

 

Työkokemusta on harrasteurheilijoiden, lasten ja nuorten parista, liikunta tai muita vastaavia rajoitteita omaavien, muistisairaiden, mielenterveysasiakkaiden ja ikääntyvien parista. Tutkimusta olen tehnyt mm. (työ)hyvinvoinnista ja työelämään paluusta tauon jälkeen. Olen fasilitoinut ratkaisukeskeisiä pienryhmiä, muistelu- ja muististrategiaryhmiä ja käyttänyt mindfulnessin, meditaation, positiivisen, ratkaisukeskeisen ja kognitiivisen psykologian menetelmiä. Kokemusta on myös ryhmien kouluttamisesta ja vapaaehtoisena puhelinauttajana toimimisesta.

 

Katsantokantani on laaja aina tieteen näkökulmasta asioihin, joita tiede ei tänä päivänä selitä. Kokemusta on erosta, surusta, elämän suunnan muutoksista, ulkomailla asumisesta ja kotimaahan paluusta, sukupuolen, seksuaalisuuden, kulttuureiden ja uskontojen moninaisuudesta sekä joogan eri muodoista, meditaatiosta, sisäisen intuition ja itsensä hyväksymisen löytämisestä, luovuudesta ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista.

 

Palveluni voidaan muokata yksilöille, pareille ja ryhmille sekä lähes kaiken ikäisille aina eskarista eläkkeellä oleviin. Poikkeuksena kuitenkin 0700-puhelinpalvelu, joka on tarkoitettu vain täysi-ikäisille ja siinä toimin läsnäolevana kuuntelijana ja keskustelijana.

 

Kuuntelen Sinua -palvelut

 

Kuunteleva puhelin 0700 84 600 Puhelun hinta on 1,73 uer / min + perusmaksut.

Numerossa vastaa läsnäoleva puhelinkuuntelija. Voit soittaa asiassa kuin asiassa myös nimettömänä. Voit kertoa näkemyksistäsi, peloistasi, iloistasi, suruistasi, ongelmistasi, haasteistasi, edistymisestäsi jne. Kuuntelija toimii tukena elämän erilaisissa tilanteissa. Palvelu ei tarjoa terapiaa tai valmiita ratkaisuja vaan kuuntelijan, jonka kanssa voit selkiyttää ajatuksia, keskustella, saada uusia näkökulmia, etsiä ratkaisuja tai hakea kannustusta.

 

Puhelinkuuntelija ei saa tietoonsa puhelinnumeroasi eikä mitään muutakaan tietoa, mitä et itse anna puhelun aikana. Tietoja ei kirjata muistiinLue tietosuojasivuilta lisää. Maksimissaan puhelun hinta on 50 euroa per kerta (noin 30 min). Kuukauden aikana maksullisiin puhelimiin voi soittaa maksimissaan 300 euron edestä ja puhelu katkeaa automaattisesti, kun yllä mainitut rajat ylittyvät. Palvelu on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille aikuisille.

 

Meditaatio ja Mindfulness -ohjaus voidaan muokata yksilöille, pareille tai ryhmille ja eri ikäryhmille esikouluiästä eläkeläisiin. Mindfulness määritellään suomeksi hyväksyväksi tietoiseksi läsnäoloksi, jonka avulla voidaan löytää keinoja elämänhallintaan, stressinhallintaan, hermostuneisuuteen, rauhoittumiseen, keskittymiseen sekä minäkuvan kehittämiseen.

 

Harjoituksiin voi kuulua kevyitä liikeharjoituksia ja keskusteluja. Liikesarjat edesauttavat kehon ja mielen välisten yhteyksien tunnistamista. Lapsille suunnatut harjoitteet voivat sisältää satuja, leikkiä, luovia harjoitteita ja tarinoiden hahmoihin liittyviä liikkeitä. Aikuiset voivat pitää päiväkirjaa, jonka avulla on mahdollilsta tunnistaa tapojamme suhtautua maailmaan, elämään ja itseemme.

 

Palvelut voidaan sopia tapahtuvaksi tiettynä ajankohtana sovituissa tiloissa (asiakkaan tai palvelun tarjoajan tiloissa) tai Skypen/Whatsappin kauttaOta yhteyttä.

 

Energiahoidot, ThetaHealing tai henkiparannus voivat sopia Sinulle, jos kaipaat rauhoittumista ja henkistä tukea johonkin fyysiseen tai mieltäsi vaivaavaan ongelmaan tai henkisen kehityksesi tueksi. Hoidot luetaan uskomushoitoihin eivätkä ne sulje pois perinteisen lääketieteen tarjoamia hoitokeinoja. Hoitajana toimin kanavana Luojan, valon ja rakkauden energialle. Hoito sopii kaiken ikäisille ja voi tapahtua lähihoitona sovituissa tiloissa tai kaukohoitona esimerkiksi Whatsapp tai puhelinyhteydenottona. Hoidettava voi olla joko makuu- tai istuma-asennossa. Kesto ja hoitokertojen lukumäärä voidaan sopia tarpeen mukaan.

 

Voimaluenta on henkilökohtaiseksi kannustukseksi ja vahvistukseksi tarkoitettu kirjoitus. Viestin saat joko inspiraatiokirjoituksena tai kanavoituna riippuen tarpeestasi ja näkemyksestäsi henkisiä asioita kohtaan. Voit halutessasi kertoa, haluatko kirjoituksen johonkin tarkoitukseen, mutta se ei ole välttämätöntä. Luenta ei ole ennustus vaan sen on tarkoitus antaa voimia ja luottamusta elämään.

 

Feng Shui on vanha kiinalainen taito, jossa esimerkiksi huoneessa olevien esineiden sijainti, muoto, materiaali ja väri vaikuttavat siihen, miten elämän energia virtaa. Konsultaatiossani tarjoan lähinnä tilan energiapuhdistusta. Siksi voit lukea tarkemmin aiheesta healing-sivuilta.

 

Muuta

Kaikki keskustelut ja antamasi tiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia (lue tietosuojalauseke). Asiakas voi tarkistaa ja päivittää itseään koskevat tiedot sekä halutessaan poistua palvelun tarjoajan asiakaslistalta. Mikäli palvelu sisältää useita tapaamisia, palveluntarjoaja saattaa pitää muistiinpanoja omiin tarkoituksiinsa. Tietoja ei anneta muiden tietoon ja muistiinpanot tuhotaan asiakassuhteen päättyessä.

 

Sivuilla julkaistaan blogeja, joista voi löytyä useita ajatussuuntia yhdistäviä näkemyksiä. Aiheita ammennetaan omista ja tuttavien kokemuksista, tieteestä sekä ns. henkistä kehitystä koskevasta kirjallisuudesta. Blogit julkaistaan myös Facebookissa ja Twitterissä.

 

Mietelauseita/kuvia mielen piristykseksi löydät etusivultammeInstagramistaFacebookista ja Twitteristä.

 

 

Huom. Suhtaudu aina oman harkintasi mukaan kaikkeen mitä sanon, ehdotan ja teen. Ota mukaasi se, mikä sopii Sinun elämänkatsomukseesi ja tilanteeseesi. Meillä jokaisella on oma polkumme ja vastuu omista valinnoistamme. Olemme eri kohdissa poluillamme ja siksi on tärkeää, että löydät juuri Sinulle sopivan palvelun ja palveluntarjoajan. Yhteystiedot ja tilauslomakkeen löydät näiltä sivuilta:

Meditaatio- ja mindfulness -ohjaus

Healing

Voimaluenta

 

Kuuntelen Sinua