FAQ

Mikä on Skype-puhelun ja 0700-puhelun välinen ero?

0700-numeroon voit soittaa aina, kun tuntuu siltä, että haluat jutella jonkun kanssa, haluat pohtia jotain asiaa ja asiassa kuin asiassa täysin anonyymisti ja luottamuksellisesti. Puhelun kesto on maksimissaan 28 minuuttia. Skype-puhelu taas on tarkoitettu noin 60 min keskusteluun kerrallaan. Ne ovat henkistä ohjausta ja niiden on tarkoitus muodostaa keskustelujen sarja, joissa käydään läpi tarpeitasi ja toiveitasi sekä luodaan suuntaviivoja tulevaisuuteen.

Miksi tilaisin voimaluennan?

Voimaluenta voi olla muutaman rivin tai jopa sivun pituinen viesti elämäntilanteeseesi. Sen on tarkoitus tuoda uskoa ja luottamusta tulevaisuuteen ja toimia kannustavana ja vahvistavana henkisenä tukena tämän hetkisessä tilanteessasi. Sinun tulee kertoa etunimesi, mutta sinun ei ole pakko kertoa, miksi haluat tilata luennan juuri nyt. Luenta lähetetään sähköpostilla osoitteeseen, jonka olet antanut meille. Muistathan kertoa myös, tuleeko luenta suomeksi vai englanniksi.

Miten maksan Skype-puhelun tai voimaluennan?

Saat ohjeet sähköpostitse tilattuasi puhelun tai voimaluennan netin kautta. Puhelua varten sovimme ajankohdan, jota ennen maksu on suoritettava Kuuntelen Sinua tmi:n tilille.

Onko kaikki luottamuksellista?

Kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Soittaessasi 0700-numeroon Sinun ei tarvitse sanoa edes nimeäsi eikä puhelinnumerosi tule näkyviin vastaajalle. Myös Skype-puhelut ja voimaluennat ovat luottamuksellisia, vaikka niitä varten tarvitsemme tietoja Sinusta esimerkiksi laskutusta ja yhteydenottoa varten.

Tietosuoja

Tietojesi suojaaminen ja yksityisyytesi kunnioittaminen on meille tärkeää. EU:n tietosuoja-asetus vahvistaa oikeuksiasi ja antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida henkilötietojasi.

Puhelinpalvelu 0700 84 600 toimii täysin ilman tietojasi. Soittaessasi puhelinpalveluun 0700 84 600, Kuuntelen Sinua tmi ei kerää sinusta mitään tietoa. Tietoon tulee vain se, mitä puhelun aikana kerrot itsestäsi eikä sitä kirjata mihinkään muistiin. Palveluun ei tule tietoon edes puhelinnumerosi ja voit soittaa täysin anonyymina. Keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Tällä hetkellä (toukokuussa 2018) puhelinyhteydestä vastaa Telia Finland Oyj. Se huolehtii maksujen kohdentamisesta Kuuntelen Sinua palvelulle.

Muita palvelujamme koskevat rekisteri
(Skype-ohjaus, henkilökohtaiset tapaamiset, Voimaluennat ja muut vielä nimeämättömät palvelut)

Rekisterin pitäjä:

Kuuntelen Sinua tmi Y-2662997-4. Kuuntelen Sinua -palvelun asiakasrekisteriseloste kertoo, mitä tietojasi keräämme ja miksi. Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan Skype-palvelujamme, henkilökohtaisia tapaamisia tai Voimaluenta -palveluamme sekä mahdollisesti myöhemmin toimintaan lisättäviä palveluja sinulle.

Rekisteritietojen käyttötarkoitus:

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä Skype-palveluja, Voimaluentaa ja henkilökohtaisia tapaamisia koskien seuraavia tarkoituksia varten:
• asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
• tuotteiden ja palveluiden toimittaminen
• tuotteiden ja palveluiden personointi
• käyttäjäkokemuksen parantaminen ja tuotekehitys
• markkinoinnin ja digitaalisen mainonnan kohdentaminen, mikäli olet antanut siihen luvan
• palvelujamme koskevat mielipide- ja markkinatutkimukset
• muut vastaavat tarkoitukset, jotka eivät ole yhteen sopimattomia yllä mainittujen kanssa

Rekisterin tietosisältö:

Skype-ohjausta koskevissa asioissa kysymme yhteystietojasi: nimesi ja Skype-yhteytesi.

Voimaluentaa koskevissa asioissa kysymme yhteystietojasi: nimesi ja sähköposti- tai osoitetietosi riippuen siitä, millä tavalla toivot luentasi toimitettavan perille.

Henkilökohtaiset tapaamiset, kurssit, tms. palveluja koskevissa asioissa joudumme kysymään yhteystietojasi: nimesi ja sähköposti- tai osoitetietosi riippuen siitä, millä tavalla yhteydenpidosta sovitaan sekä riippuen siitä, missä tapaamiset järjestetään.

Päivitämme tietosuojaselostettamme tarjottavien palvelumuotojen kasvaessa ja kehittyessä tarvittavin osin.
Maksaessasi jää maksustasi merkintä pankkitilillemme (Osuuspankki), mutta Kuuntelen Sinua tmi ei ylläpidä rekisteriä tilitiedoista. Palvelun ylläpitäjä tarkistaa ainoastaan, että pyydetty summa on maksettu ajallaan.

Tietojasi ei anneta kolmansille osapuolille. Henkilökohtaisten tai Skype-palvelujen muistiinpanot tuhotaan asiakassuhteen päättyessä.

Voit tiedustella asiakasrekisteritietojasi osoitteesta pia (at) kuuntelensinua.fi